Copy of A la carte

18. august - 15. september
fra Kl. 17:30
Køkkenet lukker kl. 20:30 
Forretter 125,-
Rejecocktail - søkogte rejer - sprød salat - skaldyrsdreesing - citron
Rimet laks - rygeostecreme - syltede rødløg - sprød salat - grøn olie
Okse Carpaccio - rocula - balsamico glace - ostecreme - røget vesterhavsost
Svampetoast - sæsonen svampe ala creme - grillet brød - syltede rødløg
Hovedretter 200,-
Wienerschnitzel - pommes saute - ærte fancaise - bacon - smørsauce - dreng
Ribeye - gulerødder - peber sauce - grønt - Pommes frittes
Moulles frites - blåmuslinger - hvidvin - smør - friske urter - pommes frites - aioli
Bagt Laks - stuvet spinat - kartofler - persille - gulerødder
Burgeren 145,-
Sprød kylling - chili - vesterhavsost - grønt - sylt - aioli
- fritter og aioli på siden
Desserter 85,-
Tre slags oste - Sprødt - sødt
Pære Belle Helene - crumble - vaniljeis - chokolade
Banana Spilt - chokolade - jordbær - vaniljeis - flødeskum - chokolade sauce
Chokolademousse - baileys - vaniljeis