Forretter
Mandag: Krebinetter med kartofler og stuvet spidskål
Tirsdag: Butter Chicken med røgede mandler og ris
Onsdag: Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og hjemmesyltede rødbeder
Torsdag: Fish & chips med sauce tatar og grillet citron
Søndag: Bistroens mørbradgryde, med gris, gulerødder, svampe, serveret med kartoffelpure
Fredag + Lørdag:
2 retters menu kr. 245,-
3 retters menu 340,-
Burgeren 125,-
Sprød kylling - chili - vesterhavsost - grønt - sylt - aioli
- fritter og aioli på siden
Hovedretter 175,-
Wienerschnitzel - pommes saute - ærte fancaise - bacon - smørsauce - dreng
Ribeye - gulerødder - peber sauce - grønt - Pommes frittes
Moulles frites - blåmuslinger - hvidvin - smør - friske urter - pommes frites - aioli
Bagt Laks - stuvet spinat - kartofler - persille - gulerødder