Menu 10. august - 18. august

Fra d. 10. august - 18. august
Kl. 12.00 - 21.00

SMÅ RETTER

Capaccio 125,- 
Klassisk oksecarpaccio med ostemayo, oliven, sprød salat, balsamicglaze og
høvlet parmasan

Laksesalat 175,-
Varmrøget laks vendt med sprød salat, grønt,
urter og yougurtdressing

Rejeplatte 195,-
Rosérejer og klassiske pil-selv rejer serveret 
med brød og aioli

STORE RETTER

Steak 145,-
Brasiliansk Ribeye med Chimichurri

Tiggermunkens Fish & Chips 195,-
Sprød torsk med sprøde fritter, grillet citron og æbleporrecreme

Rejeplatte 195,-
Rosérejer og klassiske pil-selv rejer serveret 
med brød og aioli

Moules-frites 175,-
Muslinger i hvidvin og flødesauce med urter og grønt 
- serveret med sprøde fritter og aioli

Cæsarsalat 165,-
Klassisk på hjertesalat, grillet kylling, cæsardressing og sprødt brød

Grillet kylling 125,-

Serveret med Romescosauce og sylt

SIDES
Sprøde Fritter 
35,- Grillet surdejsbrød 15,- Små kartofler med smør og urter
35,-

 

Bistroens Desserter

Bananasplit 55,-
Med tre slags is, flødeskum, chokoladesauce og mandelsplitter

Citronmousse 55,-
serveret med chokoladeflødeis og crumble