Menu 10. august - 18. august
Kl. 12.00 - 21.00
SMÅ RETTER
Capaccio 125,-
Klassisk oksecarpaccio med ostemayo, oliven, sprød salat, balsamicglaze og
høvlet parmasan
Laksesalat 175,-
Varmrøget laks vendt med sprød salat, grønt,
urter og yougurtdressing
Rejeplatte 195,-
Rosérejer og klassiske pil-selv rejer serveret
med brød og aioli
STORE RETTER
Steak 145,-
Brasiliansk Ribeye med Chimichurri
Tiggermunkens Fish & Chips 195,-
Sprød torsk med sprøde fritter, grillet citron og æbleporrecreme
Rejeplatte 195,-
Rosérejer og klassiske pil-selv rejer serveret
med brød og aioli
Moules-frites 175,-
Muslinger i hvidvin og flødesauce med urter og grønt
- serveret med sprøde fritter og aioli
Cæsarsalat 165,-
Klassisk på hjertesalat, grillet kylling, cæsardressing og sprødt brød
Grillet kylling 125,-
Serveret med Romescosauce og sylt
SIDES
Sprøde Fritter
35,- Grillet surdejsbrød 15,- Små kartofler med smør og urter
35,-
Bistroens Desserter
Bananasplit 55,-
Med tre slags is, flødeskum, chokoladesauce og mandelsplitter
Citronmousse 55,-
serveret med chokoladeflødeis og crumble