A la carte

18. august - 15. september
fra Kl. 17:30
Køkkenet lukker kl. 20:30
 

Forretter 125,-

Rejecocktail - søkogte rejer - sprød salat - skaldyrsdreesing - citron
Rimet laks - rygeostecreme - syltede rødløg - sprød salat - grøn olie
Okse Carpaccio - rocula - balsamico glace - ostecreme - røget vesterhavsost
Svampetoast - sæsonen svampe ala creme - grillet brød - syltede rødløg

Hovedretter 195,-

Wienerschnitzel - pommes saute - ærte fancaise - bacon - smørsauce - dreng
Ribeye - gulerødder - peber sauce - grønt - Pommes frittes
Moulles frites - blåmuslinger - hvidvin - smør - friske urter - pommes frites - aioli
Bagt Laks - stuvet spinat - kartofler - persille - gulerødder

Burgeren 145,-

Sprød kylling - chili - vesterhavsost - grønt - sylt - aioli
- fritter og aioli på siden

Dagens ret 145,-

Mandag: Krebinetter med kartofler og stuvet spidskål
Tirsdag: Butter Chicken med røgede mandler og ris
Onsdag: Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og hjemmesyltede rødbeder
Torsdag: Fish & chips med sauce tatar og grillet citron

Desserter 85,-

Tre slags oste - Sprødt - sødt
Pære Belle Helene - crumble - vaniljeis - chokolade
Banana Spilt - chokolade - jordbær - vaniljeis - flødeskum - chokolade sauce
Chokolademousse - baileys - vaniljeis